Unit 1

Unit 1 bestaat dit schooljaar uit leerjaar 1 t/m 3. Deze indeling zorgt voor een mooie balans in de onderbouw. Jonge kinderen kunnen zich optrekken aan de oudere kinderen en kunnn ook profiteren van het aanbod aan oudere kinderen. Een kind dat al meer aan kan, dan het aanbod voor het leerjaar waar hij/zij in zit, kan meedoen met instructies voor een hoger leerjaar. Kinderen in leerjaar 3 vinden het nog erg prettig om ook spelend te kunnen leren. Dit is bewezen effectief. Er zal vanuit thema’s worden gewerkt om alle leerdoelen te kunnen bereiken. Bent u nieuwsgierig naar hoe dit er uit ziet, dan kunt u een afspraak maken met de directeur van de school, dhr. Henk-Jan Meijer.

Juf Connie Hartholt is de leerkracht van deze groep en ze wordt bijgestaan door een onderwijsassistent (Marijke Brands) en een klassenassistent (Jeanne Dietvorst).

Etalage

Laad meer