25-09-2018

Kunskapsskolan op de St. Gerardus Majella

Wij zijn erg verheugd dat we u mogen melden dat we in zee gaan met Kunskapsskolan Nederland. Deze instantie gaat ons ondersteunen bij het vormgeven van onze manier van gepersonaliseerd onderwijs. De Ambitie is gepersonaliseerd leren op de mooist mogelijke manier te kunnen realiseren. Wij geloven dat ieder kind anders is en unieke ambities en talenten heeft. Iedere leerling heeft het recht op deze talenten en ambities te worden uitgedaagd. De St. Gerardus Majella wil hierin een cruciale rol spelen. Wij zullen leerlingen blijven verleiden uitdagende doelen en heldere criteria te stellen. Daarnaast willen we stimuleren eigenaarschap te nemen voor het eigen leren en daarmee te leren voor het leven.