05-03-2019

Win jij met je wijkteam de FC Groningen Buurt Battle 2019?

FC Groningen Buurt Battle 2019

De FC Groningen Buurt Battle is een voetbalevenement voor jongens en meisjes van 10 t/m 12 jaar. Het maakt hierbij niet uit of je wel of niet kunt voetballen! Het evenement duurt 8 weken en bestaat uit trainingen, partijtjes en buurtbijdrages. Uiteindelijk zal er een wijkteam gevormd worden, dat naar de finale gaat. Je komt in het wijkteam door zoveel mogelijk punten te scoren met sportiviteit, fairplay, inzet, goed gedrag en de buurtbijdrages. Bij een buurtbijdrage kun je bijvoorbeeld denken aan geld inzamelen voor een goed doel, een (sportieve) activiteit organiseren of opruimen in de wijk. De teams uit de 13 deelnemende wijken zullen het tegen elkaar opnemen in de finale op woensdag 1 mei 2019 in Groningen. Tijdens de FC Groningen Buurt Battle ontmoet je ook spelers en trainers van FC Groningen!

Activiteit

Locatie

Datum

Tijd

Kick-off

Cruijff Court Hoogezand

Woensdag 6 maart

13.00 – 15.00 uur

Training

Cruijff Court Hoogezand

Woensdag 13, 20, 27 maart en 3, 10, 17, 24 april

13.00 – 15.00 uur

Finale

Sportpark Corpus den Hoorn

Woensdag 1 mei 2019

13.00 – 16.00 uur

De winnaars en finale

Allereerst zul jij jezelf in het wijkteam moeten spelen, zodat je jouw wijk kunt vertegenwoordigen in de finale. De winnaar van de FC Groningen Buurt Battle en de winnaar van de Rabobank Fair Play Cup winnen een prijs!

 

Opgeven

Houd jij van voetbal en wil jij elke week meedoen met de Buurt Battle? Geef je dan meteen op via de website. Wanneer jij je hebt opgegeven, verwachten we dat je elke week aanwezig bent. Voor meer informatie kun je terecht bij de buurtsportcoach in jouw wijk. Na opgave ontvang je meer informatie over de Buurt Battle.

Je kunt tijdens de Kick-off ook nog langskomen, hiervoor hoef je je niet op te geven. Tijdens de Kick-off mag je je ook nog ter plekke aanmelden voor de Buurt Battle.

 

Let op: er mogen maximaal 15 kinderen meedoen en vol = vol, dus wees er snel bij!