01-04-2019

Integraal Kindcentrum

Met ingang van 1 april 2019 kunt u bij ons op school ook terecht voor flexibele buitenschoolse opvang, voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Vanaf dat moment mag onze school zich Integraal Kind Centrum noemen en daarmee verkrijgen we een unieke positie in Hoogezand.
Om dit te realiseren gaan wij intensief samenwerken met Tamariki; een stichting die kinderopvang verzorgt, in de breedste zin van het woord, op diverse locaties in Groningen en Drenthe. Tamariki is nauw verbonden aan de primair onderwijs stichting Primenius, waaronder ook de St. Gerardus Majellaschool valt, en brengt school en kinderopvang in de wijk samen. Op deze manier wordt er voorschoolse-, naschoolse en vakantieopvang geboden binnen de vertrouwde omgeving van onze school. En dit zorgt weer voor rust, veiligheid en een doorgaande lijn.
Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze school. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de Directeur, dhr. H.J. Meijer op telefoonnummer: 0598-321574
Voor meer informatie over de BSO kunt u van maandag t/m donderdag bellen met Marissa Bol van Tamariki, telefoonnummer: 0591-724110
Indien u al besloten heeft om uw kind aan te melden, dan kan dat ook via de website: